POCA bølger som divider

Bådværft

Vores kendte bådprogram bliver bl.a. anvendt af: Fritidssejlere, Fiskerikontrollen, Politiet, Naturstyrelsen, havne, dykkerklubber, erhvervsfiskere, sejlklubber samt til passager sejlads mv.

Dit danske bådværft

POCA er indbegrebet af et dansk bådeværft. Vi er et af de førende bådværfter i Danmark, og har været i branchen siden 1969. På vores værft bygger vi danske både, så hvis du er på jagt efter en glasfiberbåd, kan du bestille den her hos os.
Vores virksomhed er danskejet af anden generation. Med vores mangeårige viden, og knowhow, samt store interesse for både, er vi  klar til at hjælpe dig med bådkøbet, og de spørgsmål du måtte have. Du er meget velkommen til at besøge vores udstilling. 
 

Vi bygger andet end både

Glasfiber er et af vores specialer, og vi har arbejdet med glasfiberproduktion helt tilbage til 1967. Vores speciale i glasfiber tæller alt inden for glasfiberbåde, men vi leverer også mange andre emner i det anvendelige og populære materiale.
Kvalitet er et nøgleord hos os, og køber du vores produkt, tør vi godt vove at påstå, at du ikke kan finde det i bedre kvalitet end hos os.